Selamat datang ke blog momo_geun,jika tak faham rajin-rajinlah bertanya.sila tinggalkan komen sebelum bersurai.kalau nak copy tutoial sila bagi oppss credit link

tutorial:double underline



Oke , noe , sapew yang nak ikot cara sye niyh , meh ler ! hahaXD
1. Log in > Dashboard > Design > Edit Html > tick Expand Widget Template

2. Tekan Ctrl +F dan cari kod ini : (kalau tak jumpa tu , pakai manual je!:)

/* Header 

3. Copy kod kat bawah ni pulak :

u {
text-decoration:underline;
border-bottom: 2px dotted #FF0080;
padding: 0px;
}

4. Paste kod yang telah di copy ATAS kod /* Header

5. Edit tulisan bewarna purple mengikut citarasa masing² .
**Contoh : dotted boleh ditukar dengan >> solid
                : #FF0080 boleh ditukarkan dengan kod color yang korunk suka :)
 
6. Kalau dah siap and menjadi , bagitaw sye;)